Prindeţi un cârlig de ureche şi ţineţi-l 5 secunde

Prindeţi un cârlig de ureche şi ţineţi-l 5 secunde. Există şase puncte ale urechii, iar fiecare este responsabil de anumite părţi ale corpului.

  1. Partea superioară a urechii are legătură cu spatele şi umerii. Dacă puneţi un cârlig în această zonă, zilnic o perioadă îndelungată, vă poate scăpa de tensiunea acumultată în aceste zone.
  2. Începutul curburii urechii: este punctul conectat la organele tale. Prin urmare dacă aveţi anumite sensibilităţi puteţi pune un cârlig în această zonă timp de 5 secunde. Nu neglijaţi vizita la un medic.
  3. Partea superioară a urechii: este conectată la articulaţii, prin urmare dac aveţi probleme cu articulaţiile, plasaţi un cârlig în această zonă.
  4. Partea inferioară a urechii: dacă plasaţi un cârlig în acest punct vă uşuraţi problemele cu sinusurile şi gâtul. Este recomandat pentru un somn bun şi o respiraţie normală.
  5. În lateralul urechii, ca în imaginea de mai jos: este punctul legat de digestie. Este perfect dacă aveţi probleme cu stomacul şi digestia.
  6. Lobul urechii din partea de jos: este punctul legat de cap şi inimă. Este recomandat atunci când aveţi probleme cu capul şi inima.

ear-reflexology-01

Spam blocat