Tehnica japoneză care îţi scade grăsimea de pe burtă

Tehnica japoneză care îţi scade grăsimea de pe burtă Tehnica japoneză care îţi scade grăsimea de pe burtă tehnica japoneza 800x419

Tehnica japoneză care îţi scade grăsimea de pe burtă. Un japonez s-a dus la medic cu dureri de spate şi i s-a dat un exerciţiu care l-a ajutat să topească şi grăsimea de pe abdomen. Omul a pierdut 12 kilograme în câteva săptămâni şi are o talie mai mică cu 12 centimetri. Este vorba despre tehnica de inspirat-expirat aer. Stai şezut inspiri 3 secunde aer, apoi expiri puternic 7 secunde.

Cercetătorii de la Universitatea Hampton au făcut un studiu privind legătura între combinaţia de yoga cu exerciţii de respiraţie şi au constatat o pierdere în greutate la adolescenţi.

Exerciţiu necesită între 2 şi minute zilnic. Se stă şezut şi cu mâinile deasupra capului se inspiră timp de 3 secunde, apoi se expiră puternic 7 secunde în timp ce sunt activaţi muşchii corpului.

Acest exerciţiu vă permite să aveţi un aport mai mare de oxigen care ajută la arderea grăsimilor, consolidarea musculaturii şi creşterea metabolismului.

Spam blocat