Tratament de înfrumuseţare cu rumeguş

Tratament de înfrumuseţare cu rumeguş Tratament de înfrumuseţare cu rumeguş rumegus tratament

De-a lungul timpului, femeile (şi nu numai) au încercat toate metodele posibile şi imposibile pentru a avea un ten curat şi luminos, o piele fină ca de bebeluş, şi un organism sănătos.

Japonezii se pare că au descoperit un tratament care face minuni în ce priveşte frumuseţea – rumeguşul fermentat.

Cu siguranţă că aţi avut ocazia să vedeţi cum arată sau să-i simţiţi textura.

Tehnica s-a răspândit rapid în saloanele de înfrumuseţare din Japonia. Sunt necesare între 15 şi 20 de minute de tratament pentru a te simţi… altfel.

Rumeguşul este folosit ca tratament de peste 70 de ani de zile, însă a căpătat o mai mare importanţă în zilele de azi când este considerat cu adevărat miraculos.

Clienţii stau în căzile amenajate, în rumeguş, şi sunt acoperiţi cu acest produs care are efect de încălzire asupra corpului, aducând temperatura până la aproximativ 40 de grade Celsius. Efectul? La o astfel de şedinţă transpiri ca şi cum ai fi alergat două ore la maraton.

Tratamentul cu rumeguş fermentat este recomandat celor care suferă de obezitate, anemie, hipertensiune, acnee, îmbunătăţeşte circulaţia şi metabolismul, dar ajută şi la creşterea imunităţii. 15 minute de tratament costă 70 de dolari, asta în cazul în care ajungeţi în Japonia şi aveţi de gând să încercaţi ceva nou.

Spam blocat