google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Silueta în formă de măr. Cu ce să te îmbraci şi ce să eviţi

Galerie Foto

Silueta în formă de măr. Cu ce să te îmbraci şi ce să eviţi. Femeile care au siluetă în formă de măr sunt mai rotunde în zonă taliei și a abdomenului. Dacă se îngrășa, kilogramele în plus se depun în partea de sus a corpului. În general, femeile cu acest tip de siluetă au atât mâinile cât și bustul puternic definite. Picioarele sunt lungi și fundul nu prea bombat.

Dacă ai siluetă în formă de măr, trebuie să atragi atenția asupra trăsăturilor care te avantajează cel mai mult (bustul și picioarele), şi să ascunzi zona de mijloc.

Dacă ai un bust generos și te simți confortabilă cu el, pune-l în evidența. Poți apela la un V-neck sexy și la sutiene cu push-up.

Dacă ai picioarele frumoase, nu ezita să porți fuste scurte.

Dacă fundul tău nu este definit așa cum ți-ai dori, dar vrei să dai iluzia că e ceva mai mare decât în realitate, poartă pantaloni care au buzunare la spate. De asemenea, nu purta blugi care să fie prea strâmți, indiferent cât de bine arată picioarele tale.

Poartă jachete lungi. Jachetele pe care le porți ar trebui să fie lungi. Evită-le pe cele care se termină la talie și asigură-te că vin în linie cu șoldurile, pentru a creă iluzia de simetrie între talie, abdomen și șolduri.

Spam blocat