Ce spune ora de nastere despre tine

ora-nasterii

Ce spune ora de nastere despre tine.

Orele 00:00 – 2:00
Cea mai importanta trasatura a ta este dorinta de a invata. Ai o minte ascutita si pareri bine stabilite in toate domeniile. Pentru tine nu conteaza lucrurile materiale, cum sunt banii, hainele, casele. Tu iti doresti sa inveti, sa descoperi lucruri noi, sa calatoresti, sa citesti.

Orele 2:00 – 4:00
iti place sa te bucuri de viata, cu tot ce inseamna ea: mancare buna, o casa confortabila, haine frumoase, masini de lux. Nu iti pasa cum le procuri si uneori poti deveni lipsita de scrupule in goana ta dupa bani. Daca nu exista posibilitatea sa faci rost de bani usor, esti gata sa muncesti pentru confortul tau.
Orele 4:00 – 6:00
Cel mai important lucru pentru tine este sa fii prima in toate aspectele vietii tale. Esti un lider innascut si probabil ca vei ajunge la un moment dat pe un post de conducere important. iti place sa dictezi si ca-i controlezi pe ceilalti. Esti o persoana foarte directa, chiar daca asta doare uneori.
Ora 6:00 – 8:00
Esti o persoana secretoasa si misterioasa. Cei din jur nu te inteleg si te considera dificila. De fapt, esti o persoana sensibila si iti place sa-i ajuti pe cei din jur. Nu ai o viata usoara, dar esti foarte puternica si treci peste toate. Cu timpul vei ajunge sa te ocupi mai mult de altii decat de tine.

Orele 8:00 – 10:00
Esti o persoana sociabila si oamenii din jurul tau sunt foarte importanti pentru tine. La fel de importanta este pozitia ta sociala si renumele tau. tii foarte mult la imaginea ta, de care ai grija cum te pricepi mai bine. Poti avea o cariera de succes in politica. Esti foarte diplomata si politicoasa.
Orele 10:00 – 12:00
Esti foarte disciplinata si nu eziti sa faci orice sacrificiu ca sa obtii ceea ce iti doresti. Esti cunoscuta in domeniul in care lucrezi si ai o imagine aproape perfecta. insa cand e nevoie devii o femeie lipsita de scrupule – acesta e defectul tau cel mai mare. Esti autoritara, materialista si ai mari sanse de succes in viata.

Orele 12:00 – 14:00
Esti o mare aventuriera pe toate planurile vietii tale. Nu-ti place sa stai intr-un loc, sa ai aceeasi relatie ani in sir, sa ai aceiasi prieteni. Energia de care dai dovada te ajuta sa-ti castigi traiul fara probleme, chiar daca nu ai un job stabil. Nu iti plac oamenii plicticosi, banali si adori boemii.

Orele 14:00 – 16:00
Ai parte de suisuri si coborasuri in viata. Probabil si pentru ca esti o persoana impulsiva si actionezi numai pe baza instinctului. in functie de noroc, acest lucru poate fi bun sau rau. Te obisnuiesti devreme cu obstacolele si nu te mai sperie nimic in viata. Esti capabila de adevarate miracole atunci cand te decizi sa lupti pentru o cauza.
Orele 16:00 – 18:00
Iubesti oamenii si iti place sa stai printre ei, fie ca sunt prieteni buni sau straini. iti place ca descoperi oamenii, sa legi prietenii, sa te indragostesti. Atunci cand oamenii te dezamagesc suferi foarte mult, dar stii mereu sa-ti revii. Esti o persoana inteligenta, politicoasa, plina de tact. Poti fi un bun arbitru in conflictele celorlalti.

Orele 18:00 – 20:00
Esti o persoana vesela, optimista, solara. Poti sa faci ziua mai buna oricui cu un singur zambet. Ai nevoie de oameni in jurul tau, iar oamenii au nevoie de tine. Daca ai prieteni nu-ti mai trebuie nimic pe lume, poate doar o relatie de cuplu fericita. infrunti cu mult curaj obstacolele si esti foarte altruista.

Orele 20:00 – 22:00
Esti un bun lider si trebuie sa profiti de aceasta calitate daca vrei o viata indestulata. iti place sa inveti, sa calatoresti, sa descoperi locuri si oameni. Oriunde mergi, vei fi iubita si respectata. Din pacate, ai uneori niste perioade mai negre cand esti usor depresiva si nimeni nu iti intra in voie.

Orele 22:00 – 00:00
Esti mereu in centrul atentiei, ceea ce, evident, iti place. Nu prea stii ce este generozitatea, altruismul. Vrei sa tii totul pentru tine, lucru care in final iti prinde bine. Numai cei foarte apropiati au parte de generozitatea ta, mai ales ca ai un simt al responsabilitatii foarte dezvoltat. tii mult sa-ti ajunti parintii.