Cel mai nou smartphone HTC va fi disponibil la precomandă

Cel mai nou smartphone HTC va fi disponibil la precomandă Cel mai nou smartphone HTC va fi disponibil la precomandă HTC U11 3V BrilliantBlack

Cel mai nou smartphone HTC va fi disponibil la precomandă. Începând cu 22 mai, clienții Vodafone România vor putea înregistra o precomandă pentru HTC U11, cel mai nou terminal al producătorului taiwanez. Primii clienți care înregistrează o precomandă vor beneficia gratuit de o brățară UA Band. În ceea ce privește performanțele, HTC U11 beneficiază de o cameră principală de 12MP cu un sistem impresionant de stabilizare optică și electronică pe axe multiple. Mai mult, terminalul a obținut cel mai mare scor al unei camere foto de smartphone, atât pentru funcția foto, cât și pentru cea video, în măsurătorile independente DxOMark.

Totodată, noul smartphone dispune de un ecran Quad HD de 5,5”, construit pentru a oferi o experiență full-frame și pentru a reproduce culorile în mod autentic.

Cel mai nou smartphone HTC va fi disponibil la precomandă. HTC U11 are integrată tehnologia HTC Edge Sense, care permite utilizatorului o interacțiune revoluționară cu telefonul. Aceasta se bazează pe presiunea aplicată marginilor dispozitivului, astfel încât, cu ajutorul unei simple strângeri, utilizatorul va avea posibilitatea să deschidă aplicațiile sau să acceseze camera foto într-o manieră complet nouă.

Cel mai nou smartphone HTC va fi disponibil la precomandă. HTC U11 vine însoțit de noile căști HTC USonic, care dispun de anulare activă a zgomotului, cu posibilitatea de a acorda sunetul cu auzul utilizatorului pentru o experiență audio optimizată.

Spam blocat