De ce ți se consumă atât de repede bateria telefonului?

De ce ți se consumă atât de repede bateria telefonului? Una dintre problemele cu care vă confruntați este că bateria se descarcă foarte repede. Și dacă ați putea să faceți ceva, cu siguranță că ați face. Există tot felul de sfaturi și chiar aplicații care vă ajută să vă salvați bateria telefonului, însă poate că nu ați descoperit încă cea mai bună metodă.

Quick settings smart este o aplicație gratuită care că permite să schimbați setările dispozitivului fără a trece prin meniul de setări complicate de la telefon. Trebuie să urmăriți totuși dacă merită să țineți aplicația și dacă vă ajută.

Super Task-Killer este o aplicație gratuită care vă permite să închideți toate aplicațiile voastre în același timp, ceea ce vă prelungește viața bateriei.

Ce puteți face mai concret ca să prelungiți viața bateriei telefonului mobil?

1. În cazul în care nu vă trebuie opțiunea de 4G este bine să o dezactivați, cu atât mai mult cu cât nici nu aveți acoperire în acea zonă.

2. Când nu mai folosiți datele mobile, cel mai bine ar fi să le dezactivați complet. Nu doar că veți economi bateria, dar scăpați și de anumite taxe, dacă nu sunteți în zone de acoperire.

3. Dacă puteți, renunțati la aplicațiile Facebook și messenger. Cele două vă vor consuma aproape jumătate din baterie, în cazul în care utilizați le frecvent. Puteți utiliza opțiunea m.facebook.com și veți vedea că veți reuși să economisiți baterie.

4. Păstrați o luminozitate a telefonului cât mai confortabilă. Veți vedea diferența singur și este normal că un ecran mai luminos să consume mai multă baterie.

5. Dezactivați opțiunea GPS. Dacă veți sta să vă gândiți, nu aveți nevoie de această opțiune, sau nu mereu.

6. Bluetooth. Activați-l doar atunci când îl folosiți, în rest țineți-l închis pentru că este doar un consumator de baterie.

7.WI-FI! Dacă stați la birou și nu folosiți telefonul cu acest serviciu, cel mai bine ar fi să-l dezactivați.

Spam blocat