Huawei mate 20, cel mai puternic smartphone

Huawei mate 20, cel mai puternic smartphone Huawei mate 20, cel mai puternic smartphone 94D3A8FB 3A67 4996 9168 C1CCB5D99BF9 800x481Huawei a lansat HUAWEI Mate 20, una dintre cele mai asteptate serii de smartphone-uri ale acestui an. Noua serie HUAWEI Mate 20 reprezinta o etapa importanta in istoria seriei HUAWEI Mate, un varf de inovatie. Dotate cu cea mai puternica si complexa tehnologie de pe piata, cele mai recente flagship-uri Huawei seteaza standardele industriei in ceea ce priveste performanta.

Seria HUAWEI Mate 20 este alimentata de cel mai performant procesor de pana acum – Kirin 980. Totodata, noul incarcator HUAWEI SuperCharge de 40 W, functia de incarcare rapida wireless de 15 W si bateriile mari functioneaza in tandem pentru a oferi utilizatorilor cea mai buna durata de viata a bateriei.

Sistemul Matrix Camera include obiectivul Leica Ultra Wide Angle si permite utilizatorilor nu numai sa capteze imagini cu o perspectiva marita, ci si fotografii macro spectaculoase. Noul sistem Matrix Camera adopta un design avangardist, dispus in patru puncte, care emana personalitate, oferind dispozitivului o identitate vizuala unica, ușor de recunoscut, chiar si de la distanta. Seria HUAWEI Mate 20 pune la dispozitia utilizatorilor interfata EMUI 9, bazata pe sistemul de operare Android P, cu ajutorul careia utilizatorii se vor putea bucura de toate functiile telefonului.

Spam blocat