Noul Huawei P10, disponibil în România

Noul Huawei P10, disponibil în România. Începând cu 27 martie, Huawei P10, cel mai nou terminal al producătorului chinez, este disponibil pentru precomandă la Vodafone. Primii clienți care înregistrează o precomandă vor primi gratuit un smartwatch Huawei Fit.

Noul Huawei P10 are un design atrăgător, cu finisaje premium realizate prin utilizarea în premieră în industrie a tehnologiei de finisare Hyper Diamond-Cut. Telefonul este disponibil în două variante de culori, și anume Graphite Black și Mystic Silver.

Noul Huawei P10, disponibil în România. Huawei P10 oferă un sistem dual-camera Leica, ale cărui funcții inovatoare vor ajuta la realizarea fotografiilor de tip portret la cele mai înalte standarde calitative. Totodată, noul smartphone dispune de o cameră frontală Leica pentru fotografii de tip selfie de cea mai înaltă rezoluție. Tehnologia dual-camera dispune de un senzor RGB de 12 MP și de unul monocrom de 20 MP, fotografiile realizate fiind expresive și clare, indiferent de condițiile de iluminare. Mai mult, noul smartphone Huawei are funcții de detecție facială 3D și iluminare dinamică.

Huawei P10 va fi disponibil în magazinele Vodafone la un preț începând de la 144 Euro împreună cu abonamentul Red 49.