Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e, la precomandă

Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean. Noile modele Galaxy S, prezentate official pe 20 februarie, sunt disponibile pentru clienții Vodafone România în câteva variante de culoare: Galaxy S10 în versiunile Prism Black, Prism White și Prism Green, Galaxy S10+ în Prism Black, Prism White, Prism Green, Ceramic Black și Ceramic White, iar Galaxy S10e în Prism Black, Prism White și Prism Green.

La celebrarea a 10 ani de la lansarea primului Galaxy S, Samsung prezintă o nouă linie de smartphone-uri premium cu display Dynamic AMOLED dotat cu scanner de amprentă ultrasonic. Galaxy S10 are un display care oferă o gamă extinsă de culori pentru imagini dinamice de calitate. Scanner-ul de amprentă este capabil să citească formele 3D ale amprentelor pentru un nivel îmbunătățit de securitate.

Galaxy S10 introduce o nouă tehnologie în ceea ce privește camera foto cu lentile Ultra-Wide (123 de grade) ideale pentru imortalizarea unor peisaje impresionate, dar și o unitate de procesare neurală (NPU) capabilă să identifice scenariile fotografiei. Galaxy S10 și S10+ au un sistem de trei camere principale de 12MP, iar Galaxy S10e oferă un sistem de două camera de 12MP. Camera frontală a celor trei dispozitive are 10MP și este capabilă de a fotografia la o calitate UHD.

Samsung introduce Wireless PowerShare pentru Galaxy S10. Funcția permite utilizatorilor să încarce alte dispozitive compatibile. În plus, Galaxy S10 este este capabil să se încarce atât pe el, cât și un al doilea dispozitiv, simultan, în timp ce este conectat la un încărcător obișnuit.

Spam blocat