google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Windows 10 „Creators Update”, disponibil

Windows 10 „Creators Update”, disponibil. Microsoft anunță disponibilitatea următoarei actualizări majore pentru Windows 10. Denumită „The Creators Update” și disponibilă începând cu 11 aprilie 2017, a doua mare actualizare a Windows aduce o serie întreagă de funcționalități noi celui mai nou și mai sigur sistem de operare Windows de până acum.

Odată cu instalarea Creators Update, cei peste 400 de milioane de utilizatori Windows 10 vor avea la dispoziție următorul pas important pentru Windows: mai personal, mai performant, mai productiv și mai sigur pentru consumatori, companii, școli, gameri, cât și pentru toți ceilalți utilizatori.

Inovațiile din Windows 10 Creators Update, ce includ 3D și game streaming nativ, cu lag minim ce permite interactivitate crescută, aduc un nou val de experimentare a creativității. Aceste inovații stimulează noi moduri de a construi, de a crea, de a transforma idei în realitate, de joc și învățare.

 3D pentru toți – Creare, partajare și vizualizare 3D, disponibile acum pentru toți utilizatorii.

Lucrul 3D în Windows prinde viață în Creators Update pentru a permite tuturor să experimenteze, creeze și partajeze conținut tridimensional, utilizând un ecosistem de aplicații 3D integrat în dispozitivul Windows 10 al utilizatorului. Cu Paint 3D se pot crea sau modifica obiecte 3D, se pot modifica cu ușurință culoarea sau textura, iar imaginile 2D se pot transforma în obiecte 3D.

Cerneală digitală fluidă și naturală care funcționează în aplicații și documente Office.

Cu Windows Ink din Creators Update, utilizatorii vor putea acum să deseneze sau să scrie pe fotografii și clipuri video cu o gamă de instrumente de scris virtuale, să creeze obiecte 3D în Paint 3D, să scrie sau să deseneze direct pe o pagină web Microsoft Edge și să corecteze documente digitale în Microsoft Word folosind stiloul digital, la fel de natural ca pe hârtie – și acestea sunt doar câteva dintre noile experiențe creatoare ce folosesc cerneala digitală.

Game Mode – O nouă abordare a gaming-ului în Windows 10

Game Mode este o nouă funcție Windows 10 ce vine odată cu Creators Update și caută să furnizeze cea mai bună și mai solidă experiență de gaming posibilă pe un PC ce rulează Windows 10. Fundamental, Game Mode este o funcție la nivelul sistemului care dedică mai multe elemente grafice și resurse de procesor jocurilor de pe PC. După ce PC-ul este setat să utilizeze Game Mode în System Settings, acest mod va putea fi aplicat oricărui joc. Câștigul funcției Game Mode este furnizarea unei performanțe.

Spam blocat