google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Voucherele turistice, o resursă de creștere pentru hotelierii români cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Voucherele turistice, o resursă de creștere pentru hotelierii români

Voucherele turistice, o resursă de creștere pentru hotelierii români. Hotelierii români sunt pozitivi atunci când fac estimările pentru anul 2017. Unul dintre motive este și introducerea voucherelor turistice pentru persoanele care lucrează în instituții de stat, vouchere ce vor fi introduse de la 1 iulie 2017 și a căror contravaloare este de 1450 lei.

De asemenea, o altă resursă de creștere sunt și investițiile pe care hotelierii intenționează să le facă în facilitățile lor. Cei mai mulți dintre respondenți au declarat că plănuiesc să își dezvolte serviciile în anul 2017. Majoritatea intenționează să îmbunătățească nivelul de confort din camere, în timp ce peste 20% dintre hotelieri și-ar dori să ofere oaspeților condiții mai bune în zonele de relaxare și SPA. În topul serviciilor pe care hotelierii intenționează să le dezvolte se regăsesc și cele legate de restaurant.

Când au fost întrebați cum ar califica anul 2016 din punct de vedere al rezervărilor, numeroase răspunsuri au indicat faptul că majoritatea hotelierilor aveau așteptări mai mari (50,9%). Un procent de 42,1% dintre respondenți au răspuns că a fost un an foarte bun, în timp ce doar 7% au afirmat că în 2016 au avut mai puțini turiști față de anii trecuți.

Spam blocat