Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania

Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania. Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim-plan ultimele tendinte din social media.

Webstock Awards ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii din online (inclusiv social media si mobile), realizate in Romania, in ultimul an.

Jurizarea efectiva revine unui grup format din specialisti in marketing si persoane din agentii de comunicare online si se desfasoara in perioada 12-22 septembrie. Acesta va lua in calcul urmatoarele criterii: originalitate, design, structura, navigabilitate si functionalitate, relevanta si interactivitate, insa in aprecierea proiectelor vor conta foarte mult creativitatea si experienta generala oferita de acestea.

CRITERII DE JURIZARE

relevanta fata de categoria in care a fost inscris proiectul

originalitate – prospetimea ideii si gradul de unicitate (per ansamblu sau pe anumite caracteristici) fata de alte proiecte de acelasi gen din Romania

design – aspectul general al website-ului/ aplicatiei (acolo unde este cazul).

structura, navigabilitate si functionalitate – organizarea continutului, modul de navigare intuitiv si modul in care a fost folosita tehnologia

interactivitate – felul in care comunica cu utilizatorii sau le permite utilizatorilor sa interactioneze.

In cazul in care unul dintre jurati a fost sau este implicat in dezvoltarea unui proiect inscris sau face parte din organizatia care l-a dezvoltat, persoana in cauza nu va aprecia categoria respectiva.

Totul despre #webstockro aici.