Care este diferența dintre natural, eco, bio și organic?

diferența dintre natural, eco, bio și organic Care este diferența dintre natural, eco, bio și organic? natural eco bio organic 800x533

Toată lumea vrea ca produsele lor să fie naturale, bio, ecologice sau organice. Suntem mai conștienți și pare că ne pasă de mediu mai mult decât în urmă cu 20 de ani.

Dacă vă gândiți că natural și organic înseamnă cam același lucru, de fapt nu. Producătorii ne pot pune ușor în situații unei confuzii, însă dacă facem o cerectare vom reuși să aflăm că am putea fi păcăliți pe banii noștri.

Sunt câteva produse de îngrijire ale pielii obținute din ingrediente naturale, însă trebuie să știți că le veși găsi doar în anumite locuri.

Haideți să vedem cele patru diferențe!

Natural
Mergeți la orice raion de produse de înfrumusețare și de îngrijire a pielii unde scrie produse naturale. Termenul natural nu este reglementat de FDA, însă în cazul în care un produs conține cantități mici de produse naturale, atunci compania etichetează produs natural. Verificați lista ingredintelor și dacă veți găsi termeni greu de pronunțat pe etichetă, atunci produsul nu este atât de natural pe cât se pretinde a fi.

Eco
Nici termenul eco nu este reglementat, astfel încât pe etichetă veți găsi substanțe chimice.

Organic
Auzim des termenul organic. Reglementate de FDA, produsele ecologice precum machiajul sunt certificate și testate. Ingredientele din aceste produse sunt cultivate organic, nu conțin pesticide și nu sunt modificate genetic. Dacă produsele vor fi considerate stric ecologice, trebuie să fie constituit din 95% ingrediente organice.

Bio are legătură cu proveniența ingredientelor și de mediul în care au fost crescute.

Spam blocat