google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Cea mai scumpă maşină din lume a fost lansată cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Cea mai scumpă maşină din lume a fost lansată

Cea mai scumpă maşină din lume a fost lansată. Producătorul de automobile de lux Rolls-Royce a prezentat publicului cel mai scump automobil din lume, fiind vorba de modelul Sweptail. Potrivit publicaţiei „The Economic Times”, costul acestei mașini poate ajunge, portrivit unor estimări, la 17-20 milioane de dolari, relateazi PRIME. Rolls-Royce Sweptail a prezentat acest model, pe la sfârșitul săptămânii trecute, la Concorso dʼEleganza din Italia.

Automobilul a fost fabricat doar într-un singur exemplar.
«După cum au anunțat cei de la Rolls-Royce, unul dintre clienții fideli ai companiei, caracterizat drept un bun cunoscător și mare colecționar al mărfurilor unicat, incluzând iahturi și avioane particulare, a venit la producătorul de automobile de lux Rolls-Royce, în anul 2013, cu propunerea de a crea acest automobil de lux unicat», precizează publicația „The Economic Times”.

 

Spam blocat