Zodia îţi spune cât de fericit vei fi în căsătorie

Semnul zodiacal va dezvălui cât de fericit vei fi în căsătorie.

Berbec

Bărbat: un bărbat cu soarele în berbec decide să se căsătoarească repede. Îi place să domine şi nu fuge de responsabilităţi, dar nici de posibilele conflicte cu partenera. Are un nivel de energie ridicat şi este uneori inaccesibil pentru partenera sa. Atunci când nu se simte bine şi nu îşi găseşte plăcerea sexuală, o va căuta în afara căminului.

Femeia: O femeie berbec va sprijini mereu ambiţiile bărbatului ei, pentru că vrea să aibă un om de succes lângă ea. Această soţie nu îşi va neglija niciodată partenerul sau responsabilităţile ei în casă. Este o persoană activă, organizată şi predispusă la crize de gelozie atunci când i se dau motive.

 

Taur

Bărbat: Un bărbat taur căsătorit se dedică soţiei şi familiei şi va oferi cele mai bune condiţii de viaţă. El este blând şi va pune accent pe plăcerile fizice. El va găti atunci când este necesar şi va participa la treburile casnice. Este un bărbat care va ţine cu dinţii de căsnicia lui.

Femeia: este o gospodină care găteşte şi de dedică familiei ei. Este o mamă care îşi adoră copiii. Îşi doreşte un soţ de succes care să îi ofere siguranţă materială. Când îşi găseşte partenerul potrivit este extrem de loială şi dedicată.

Gemeni

Bărbat: Dacă vreţi o familie stabilă, un soţ adevărat, poate că zodia gemeni nu este cea mai recomandată. Viaţa alături de el poate fi frumoasă, interesantă şi în acelaşi timp relaxantă dacă nu îi daţi responsabilităţi. Este un bărbat practic şi care are grijă de responsabilităţile lui zilnice. Este un bărbat fermecător, căruia îi place să flirteze şi cu siguranţă nu va fi înţeles de o parteneră care vrea o relaţie tradiţională.

Femeia este severă, însă se mai schimbă după ce se căsătoreşte. Dacă va găsi partenerul potrivit pentru ea, îl va ţine lângă ea cu tot dinadinsul. O femeie gemeni nu va accepta un bărbat care să aibă studii mai puţine şi un nivel intelectual mai slab decât al ei.

Rac

Bărbat: un bărbat care are soarele în rac pune familia pe primul loc. El se îndreaptă spre valorile tradiţionale, este devotat şi grijuliu. Deşi pare partenerul ideal, viaţa nu este atât de simplă cu el. Este un bărbat pasiv şi sensibil, însă poate trece uşor la agresiune verbală. Are nevoie de o femeie care să îl susţină şi să îi dea curaj şi putere.

Femeia: este partenera ideală pentru un bărbat care vrea o familie tradiţională. Ea este o persoană sensibilă şi credincioasă, o mamă plină de dragoste. Are nevoie de un bărbat care să o protejeze. După ce se căsătoreşte, ea este loială toată viaţa bărbatului şi va afce tot ce îi stă în putinţă ca să menţină relaţia.

Leu

Bărbat: un bărbat cu soarele în leu este încrezător în el, cald şi strălucitor. Este un tată care îşi sprijină copiii. Are nevoie de o femeie care să fie graţioasă şi elegantă şi de o persoană care să îl trateze cu respect şi admiraţie, el oferind acelaşi lucru.

Femeia: este organizată, punctuală şi găseşe mereu timp pentru a-şi termina treaba. Este soţia ideală pentru un bărbat ambiţios. Este o femeie atractivă, ambiţioasă, senzuală. Este o femeie curajoasă şi poate face faţă cu brio oricărei provocări.

Fecioară

Bărbat: este unul dintre cei mai credincioşi bărbaţi şi soţi. Este raţional şi munceşte pentru a-şi întreţine familia. Este uşor posesiv, conservator şi nu foarte romantic. Îi place să fie mereu în acţiune, să fie productiv şi este destul de inteligent.

Femeia este destul de analitică şi inteligentă, dar sensibilă ca mamă şi soţie. În relaţie ea este raţională, însă nu înseamnă că nu îşi arată şi sentimentele.

Balanţă

Bărbat: este semnul care reprezintă căsătoria şi relaţiile de cuplu. Se află mereu în căutarea împărtăşirii dragostei. Încrederea în forţele proprii este adesea zdruncinată şi de multe imaginea se sine şi-o construieşte după părerile celor din jur. Este pasional şi se gândeşte şi la partenerul lui să îi fie bine. Cu toate acestea, atunci când nu mai găseşte satisfacţi în cuplu, mai calcă strâmb.

Femeia este atrăgătoare, feminină, mereu înconjurată de admiratori şi fără teama de a expune, este adesea dezaprobată de alte femei. Ea caută armonie şi echilibru în relaţie, are nevoie de un bărbat puternic, responsabil şi protector. Multe femei din acest semn zodiacal doresc să se bucure de lux şi confort, însă nu criteriul material este cel după care îşi aleg întotdeauna partenerii. Ea are nevoie de cineva care să o stimuleze intelectual care să îi facă viaţa interesantă şi distractivă.

Scorpion

Bărbat: este descris adesea ca fiind posesiv şi gelos. Când îşi alege partenerul de viaţă va face tot ce îi stă în putinţă să îşi justifice decizia chiar dacă ştie că nu a făcut cea mai bună alegere. Urăşte falsitatea la o femeie şi caută dragoste dovedită.

O femeie scorpion caută un partener carismatic, puternic şi influent. Este capabilă să se sacrifice pe sine pentru binele familiei, însă aşteaptă admiraţie şi respect pentru acest lucru. Este pasională şi plină de enrgie. Dacă un bărbat nu se ridică la nivelul aşteptat de ea, nu are o problemă să îl părăsească.

Săgetător

Bărbat: este un aventurier înnăscut, dar gata oricând să devină loial şi credincios. Dacă îşi găseşte femeia potrivită poate rămâne în acea relaţie pentru mult timp. Partenera lui trebuie să fie independentă, distractivă şi capabilă să se descurce de una singură.

Femeia: este înţeleaptă, deschisă şi prietenoasă.Monotonia este duşmanul ei într-o relaţie şi va face tot posibilul să menţină focul aprins în relaţia ei. Dacă găseşte un partener care să îi ofere libertate, ea va fi îmblânzită.

 

Capricorn

Un bărbat cu soarele în capricorn este dedicat carierei sale. Nu se grăbeşte să se căsătorească şi va face acest pas când este convins că partenera lui a înţeles cât de importantă este cariera pentru el. Este un bărbat cu care poţi comunica dificil, este strict şi are opinii proprii pe care nu le schimbă uşor.

Femeia este o fire independentă şi raţională, dar în acelaşi timp tinde să îi întemeieze o familie liniştită. Dacă este rănită, ea va deveni rece, respinătoare şi îşi pierde orice dorinţă faţă de partenerul ei.

Vărsător

Un bărbat vărsator este imprevizibil şi nu este ideal pentru căsătorie. Nu îşi doreşte să facă acest pas foarte curând şi la început va fi lipsit de emoţii, pe parcurs se va implica serios în relaţie. El nu are o problemă să divorţeze dacă lucrurile nu funcţionează pe placul lui. Este adesea nervos şi dacă decide să intre într-o căsătorie devreme o va face cu cineva care are o gândire liberă, este independent şi care nu se va mărita dintr-un anume interes.

Femeia este prietenoasă, deschisă la noi experienţe. Ea nu se căsătoreşte până nu este convinsă că a găsit partenerul care să o respecte în toalitate.

Peşti

Bărbat:  este un bărbat credincios şi este dispus să îşi mulţumească soţia, pentru a avea o relaţie şi o familie fericită. El are nevoie de o persoană realistă şi motivată care să îl ţină într-o stare de echilibru, bărbatul peşti fiind destul de idealist. Dacă apare dezamăgirea într-o relaţie, atunci el nu are o problemă să înşele.

O femeie născută cu Soarele în Pesti este îndrăgostită și crede cu adevărat că un mariaj va aduce minuni în viața ei. Nu va renunța la căsătorie, chiar dacă va avea experienţe dureroase. Partenerul trebuie să înțeleagă nevoia ei de intimitate.