Zodia Pești în dragoste

Zodia Pești în dragoste. Din punct de vedere sexual, Peștii sunt un fel de plastilină în mâinile dumneavoastră. Dacă sunteți în căutarea cuiva care va merge până în pânzele albe pentru a descoperi tot punctele dvs secrete, atunci un Peste e omul potrivit! Una din trăsăturile lor cele mai descurajatoare este capacitatea lor de a deveni foarte, foarte geloși. Uneori, le e atât de teamă de a nu pierde poveste de dragostea încât strică ei înșiși finalul fericit.

Bărbatul Pești în pat

Zodia Pești în dragoste. Este romantic și are reputația de a fi un afemeiat. Partenera unui Peste trebuie să fie vigilentă deoarece este puțin cam nestatornic. În schimb, este un amant excelent. Se ghidează după principiul că sexul ar trebui să fie o experiență unică, iar dacă i se pune pata pe dvs, fiți pregătite pentru o cursă de zile mari.

Femeia Pești în pat

Zodia Pești în dragoste. Ea are nevoie de romantism, care e însuși aerul pe care îl respiră. Îi place să fie ținută în brațe și să I se șoptească nimicuri dulci, dar când vine vorba de acțiune din așternuturi, nu se mulțumește să facă aceleași lucruri, când știe că există mai multe opțiuni la îndemână.